Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Recollida de firmes contra el pàrquing de La Hispània de Reus

Un grup de veïns i veïnes de la zona s'ubicaran aquest dissabte al costat del Mercat del Carrilet per recollir signatures contra el projecte

Imatge d'arxiu del solar on hi ha el subsòl amb la zona contaminada, segons el veïnat crític amb el projecte Imatge d'arxiu del solar on hi ha el subsòl amb la zona contaminada, segons el veïnat crític amb el projecte CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Divendres, 24 Febrer 2023 22:03

Aquest dissabte 25 de febrer, a partir de les 10 h i durant tot el matí, un grup de veïns i veïnes de la zona de l'antiga Hispània de Reus s'ubicaran al davant del número 42 de l'avinguda Jaume I (al costat del mercat del Carrilet), per recollir més firmes amb l'objectiu que es paralitzi el projecte de construcció d'un pàrquing subterrani municipal.

Els impulsors de la recollida de signatures, la CUP de Reus i el GEPEC-EdC, entre altres enitats, alerten que el moviment de terres per les obres del pàrquing, amb la presència d'uralita i altres partícules contaminants al subsòl, "pot afectar greument la salut del veïnat".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: