Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Llarena denega a Sànchez la llibertat i el permís de sortida per a ser investit "per risc de reiteració delictiva"

El jutge no esgota el termini fixat i actua sense esperar als escrits de l’Advocat de l’Estat i de VOX

El president de l'ANC, Jordi Sànchez, sortint de l'Audiència Nacional, el passat 16 d'octubre El president de l'ANC, Jordi Sànchez, sortint de l'Audiència Nacional, el passat 16 d'octubre TÀNIA TÀPIA / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 09 Març 2018 14:55

El jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena ha denegat aquest divendres la llibertat provisional i el permís de sortida puntual que havia sol·licitat la defensa del candidat a la investidura, Jordi Sànchez, que no podrà ser present al Parlament de Catalunya el pròxim dilluns, data fixada per al ple en què havia de ser proclamat president de la Generalitat.

El jutge ha resolt les dues peticions de cop en una interlocutòria de 27 pàgines que ha emès després de rebre l’escrit de la Fiscalia, però sense esperar a rebre els de l’Advocat de l’Estat i VOX. Basa la seva decisió en el “risc de reiteració delictiva” pel fet que els delictes que està investigant es van cometre –diu- mitjançant actuacions legislatives i executives clarament il·legals” que van “desatendre de manera flagrant els controls constitucionals, judicials i institucionals”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: