Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vidal diu que Feijóo vol tapar amb la manifestació a Madrid una “investidura fake” que veu com un “frau democràtic”

La portaveu de Sumar En Comú Podem insta els partits catalans a “estar a l’altura” per fer un govern progressista

La portaveu de Sumar En Comú Podem al Congrés, Aina Vidal, durant l'atenció a mitjans a Tarragona La portaveu de Sumar En Comú Podem al Congrés, Aina Vidal, durant l'atenció a mitjans a Tarragona COMUNS
Catalunya ACN
Dilluns, 25 Setembre 2023 07:15

La portaveu de Sumar-En Comú Podem al Congrés dels Diputats, Aina Vidal, ha assegurat aquest diumenge que el PP vol tapar amb la manifestació a Madrid contra l’amnistia el fracàs de la propera investidura d’Alberto Nuñez Feijóo. “El candidat Feijóo ha abdicat de les seves responsabilitats”, ha dit Vidal, que considera que manifestar-se en comptes d’estar “buscant aliances” per guanyar la votació al Congrés és “un frau democràtic”. “Segueixen buscant el conflicte, la confrontació”, ha lamentat. Vidal també ha apel·lat els partits catalans a “estar a l’altura” per fer un govern progressista amb PSOE i Sumar.

“Catalunya va votar per un govern de coalició”, ha dit Vidal, que ha defensat l’aposta de la seva formació per “la via de la desjudicialització de la política”.

La dirigent de Sumar ha recordat que “en les properes setmanes” s’ha de tancar un acord “no només entorn de l’amnistia, sinó per la investidura”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: