Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Orient, el nom escollit per a l'Elefant centenari de la Cavalcada de Tarragona

El nom premiat s'endú 790 vots dels 2016 totals

La centenària carrossa de l’Elefant va començar a desfilar l’any 1921 pels carrers de Tarragona acompanyant els Reis Mags d'Orient La centenària carrossa de l’Elefant va començar a desfilar l’any 1921 pels carrers de Tarragona acompanyant els Reis Mags d'Orient ARXIU MUNICIPAL DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 05 Gener 2022 15:14

La centenària carrossa de l’Elefant, que va començar a desfilar l’any 1921 pels carrers de Tarragona acompanyant a Ses Majestats els Reis d’Orient, comptava enguany amb un nou al·licient que vam saber pels patges del Magatzem Reial: l’elefant no tenia nom i calia escollir-ne un.

Durant els quatre dies que el Magatzem va estar obert al públic, més de 2.000 nens i nenes van poder votar un dels quatre noms possibles, escollits prèviament pel Consell Municipal d’Infants i que eren Magicus, Imperitus, Caramalet o Orient. Finalment i després del recompte de les votacions, aquest element emblemàtic de la desfilada de Tarragona passa a anomenar-se "ORIENT".

Dels 2.016 vots, finalment ha sortit guanyador Orient amb 790 vots; en segon lloc Magicus amb 596 i després han quedat en tercer lloc Caramelet amb 350 i Imperitus amb 280, en quart lloc.

Els Patges del Magatzem Reial ens envien el vídeo del resultat de les votacions, que podeu veure en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: