Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les Piles acull aquest dimarts un taller de percussió

L'activitat anirà a càrrec de Gerard Mallorquí i es durà a terme, a les 17.30 h, al costat del parc

Les Piles acollirà aquest dimarts un taller de percussió Les Piles acollirà aquest dimarts un taller de percussió CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Març 2024 06:51

Les Piles acollirà un taller de percussió el dimarts 26 de març, a les 17:30 h, que es durà a terme al costat del parc. L'activitat anirà a càrrec de Gerard Mallorquí, músic, docent, contacontes, titellarire, tallerista de percussió i psicòleg.

Un Cercle de Percussió (Drum Circle) és quan molts participants es reuneixen formant un o més cercles amb un instrument de percussió cadascú per tal de fer música de forma improvisada. El músic se situa al mig del cercle i ajuda a aconseguir aquest objectiu a la vegada que genera noves situacions musicals, jocs, dinàmiques... aquest és un bon espai on els participants poden expressar la seva creativitat, emoció i musicalitat. És una activitat on tothom que hi participa i és protagonista. Per aquest motiu, els cercles de percussió són inclusius on tothom és igual, sense diferències d'edat, gènere, religió, cultura, capacitats... Tothom hi encaixa i on el més important és el grup.

Aquesta activitat ha estat organitzada per l'Ajuntament de Les Piles en col·laboració amb l'Oficina Jove de la Conca de Barberà i amb el suport de la Diputació de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: