Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Setmana Santa a la Pobla de Mafumet continua amb 'El Misteri de la Passió'

Després de la benedicció de palmes del Diumenge de Rams, arriba aquest acte destacat del Dijous Sant

Imatge de la representació del Misteri de La Passió a La Pobla de Mafumet Imatge de la representació del Misteri de La Passió a La Pobla de Mafumet AJUNTAMENT DE LA POBLA DE MAFUMET
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 26 Març 2024 14:37

La Pobla de Mafumet es troba immersa en la celebració dels actes litúrgics d’aquesta Setmana Santa. El passat Diumenge de Rams al matí va tenir lloc la benedicció de palmes a càrrec del rector de la parròquia i, a la tarda, el poble va ser testimoni del Viacrucis encapçalat per una trentena d’integrants del Grup d’Armats de la Pobla de Mafumet, que enguany compleix 25 anys.

Ara, el municipi ja es prepara per acollir l’acte central d’aquests dies; el Misteri de la Passió, que aplega una mitjana de 600 espectadors i hi participen unes 150 persones i està organitzat pel Grup d’Armats de la Pobla de Mafumet.

La representació es farà al Complex Esportiu de la Pobla de Mafumet, aquest Dijous Sants, a les 21.30 h. Tothom qui vulgui presenciar aquest acte, que compta amb el suport de l’Ajuntament, ho podrà fer de manera gratuïta.

El programa d’actes de la Setmana Santa a la Pobla continuarà Divendres Sant amb el Viacrucis que tindrà lloc a les 9 h, pels carrers del poble. Finalment, el mateix dia a les 20.15 h, se celebrarà la Processó del Sant Enterrament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: