Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

“La Feria d'Abril” envaeix el parc del carrer Marinada de Roda de Berà

El Centre de dia per a gent gran Marinada i la Llar de Jubilats comparteixen un matí de ball, sevillanes i volants

Imatge d'un grup de gent gran del centre de dia Marinada gaudint dels balls de la "Feria d'abril" al carrer Marinada Imatge d'un grup de gent gran del centre de dia Marinada gaudint dels balls de la "Feria d'abril" al carrer Marinada CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 18 abril 2024 13:26

Per segon any consecutiu i coincidint amb “la Feria d'Abril”, el Grup de Sevillanes de la Llar de Jubilats Municipal de Roda de Berà ha organitzat aquest dimecres un matí de sevillanes per oferir a la gent gran del Centre de dia Marinada, que ha pogut gaudir del ball, els colors i la música a la seva terrassa.

L'experiència de compartir edifici, activitats i tallers conjuntament s'ha convertit en un valor afegit per al municipi. Aquest any, "persones grans del centre de dia han decorat espais, amb la temàtica d'un "pati andalús" amb torretes fetes a mà, flors i mocadors (o mantones) de Manila. Mentrestant, la llar de jubilats ha posat l'animació amb sevillanes i rumbes, un treball transversal que ens ofereix resultats bonics i emotius.

La complicitat de les persones grans, més grans i encara més grans treballant amb la comunitat i creant xarxa , amb una participació activa i creant vincles socials , dona sentit a la dinàmica comunitària i cohesiona diferents generacions dins de les diferents etapes de al vellesa.

La gerent de L'Arc Serveis, - empresa que gestiona el centre de dia-, Jerusalem Torra, considera que “és un valor que la societat s'impliqui i apropi les festes que van viure de joves als majors, ja que ara tenen dificultats per accedir-hi.” Torra destaca que experiències com aquesta posen en valor que "les persones grans formen part de la societat i han de trobar el suport social d'entitats, la comunitat i el voluntariat i han d'aportar la seva pinzellada per seguir construint una societat per a tots".

Finalment, la gerent aprofita per donar les gràcies al grup de ball de sevillanes i a la junta per compartir per segon any aquesta experiència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: