Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra acull la presentació d’un llibre sobre Baix a Mar

L’acte de presentació de l’obra sobre el barri marítim serà, aquest dissabte 20 d’abril,a les 18 h, a la Biblioteca de Baix a Mar

Imatge d'arxiu de la façana marítima de Baix a Mar amb l'Alfa Omega en primer pla Imatge d'arxiu de la façana marítima de Baix a Mar amb l'Alfa Omega en primer pla ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 19 abril 2024 11:28

Torredembarra acull la presentació del llibre “Més retalls de Baix a Mar”, obra de Gabriel Comes que reuneix un recull d’articles (8), la majoria d’ells escrits en solitari per l’autor.

El llibre, que ha estat publicat en els Reculls de Treballs del Centre d’Estudis Sinibald de Mas, és la continuació de “Retalls de Baix a Mar” i serà presentat dissabte 20 d’abril a les 18 h, a la biblioteca del barri marítim.

Els articles que han estat recopilats en aquesta obra es tracten de “La Senyora”, una barca d’arrastro de la Torre, cetacis al litoral torrenc, a la vora dels ranxos mariners de Baix a Mar, les tortugues marines a la costa torrenca, les postals de felicitacions de la primera meitat del segle XX, Anton Gelabert, la xilografia i el romesco de La Torre i “el Guassi”, l’embarcació més petita de Baix a Mar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: