Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’editorial altafullenca La Banya presenta les novetats per Sant Jordi

Es tracta de publicacions d’història, il·lustració, humor i poesia, entre d’altres

Portada del llibre "Quan bufa el vent" de Rosalia Cuiró Portada del llibre "Quan bufa el vent" de Rosalia Cuiró LA BANYA EDICIONS
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 22 abril 2024 12:56

L’editorial altafullenca La Banya Edicions ha presentat les seves novetats de cara a Sant Jordi 2024. Les publicacions s’ubiquen dins dels gèneres literaris d’història, patrimoni, societat, il·lustració i poesia entre d’altres, com algun llibre infantil.

Novetats

La Banya Edicions ha editat el llibre “El Ball del Sant Crist”, una publicació d’història tradició i patrimoni. Es tracta d’un acte d’homenatge a tota la gent de Salomó que ha estat capaç de mantenir una imatge centenària al voltant de la imatge del Sant Crist.

El llibre “Olla Barrejada” es tracta d’una obra d’il·lustració, humor i societat on el seu autor, Victor Centelles, ha teixit un diàleg entre els elements locals i globals que s’entrellacen i es poden reflectir mútuament diversos esdeveniments i dinàmiques socials de diferents àmbits.

“Altafulla en vers” és una altra de les publicacions editades per La Banya Edicions. Es tracta d’un llibre que recull poemes dedicats a Altafulla de diversos autors, ja sigui nascuts al municipi o vinguts en algun moment de la vida dels escriptors.

Del gènere poètic també destaca l’obra “Montsant”, un diàleg que l’autor, Agustí Martí, manté amb el paisatge de la comarca del Priorat i es fa palesa la comunió entre els espais naturals amb aquells més personals i humans.

Pel que fa a la secció infantil, La Banya Edicions edita “Quan bufa el vent”, obra de Rosalia Cuiró que se centra amb una flor que desitja poder volar. Un dia, gràcies al vent, ho aconsegueix tot viatjant cap a somnis, desitjos i personatges molt diversos.

Per acabar, l’editorial altafullenca presenta l’obra gràfica “Gatos y vecions de la Calle Mayor”. L’autora, Imma Vallmitjana, recull anècdotes i records d’amics i veïns durant els mesos d’estiu dels anys seixanta i abans a Torredembarra.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: