Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu diu adéu a Europa i el Calafell segueix viu en la lluita per la classificació

Els roig-i-negres cauen eliminats de la Champions després de la derrota contra el Benfica (3-6) i els verds mantenen les opcions gràcies a l'empat davant l'Sporting (2-2)

Imatge del partit Reus Deportiu - Benfica disputat dijous passat Imatge del partit Reus Deportiu - Benfica disputat dijous passat REUS DEPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 27 Gener 2024 10:06

El Reus Deportiu Virginias ha caigut eliminat de forma matemàtica de la Champions League, després de la contundent derrota contra el Benfica (3-6) en el partit disputat aquest dijous al Palau d'Esports. 

El Reus es va mantindre viu durant la primera part, però la maquinària golejadora dels portuguesos va aparèixer a la segona meitat i es va endur la victòria.

Els roig-i-negres s'acomiaden d'Europa sense haver puntuat encara en el "grup de la mort" de la màxima competició.

El CP Calafell es manté viu

Per la seva part, el CP Calafell va aconseguir un empat al Joan Ortoll davant de l'Sporting Portugal (2-2). Una sensació agredolça ja que els verds van tenir la victòria a tocar, que es va escapar en l'últim instant gràcies al segon gol dels portuguesos.

El CP Calafell se situa tercer a la classificació, amb 5 punts, amb l'objectiu d'atrapar l'Sporting, amb 8 punts. Les opcions per classificar-se del Calafell passen per guanyar el pròxim partit al pavelló del Reus Deportiu i esperar que l'Sporting ensopegui contra el Benfica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: