Remuntada i victòria de la Pobla davant del Mollerussa (3-1)

El filial grana aconsegueix la segona victòria consecutiva gràcies als gols de Céspedes i Torrents

Imatge del partit CF Pobla de Mafumet - FCJ Mollerussa disputat aquest migdia al Municipal Imatge del partit CF Pobla de Mafumet - FCJ Mollerussa disputat aquest migdia al Municipal CF POBLA DE MAFUMET
Diumenge, 28 Gener 2024 17:07

El CF Pobla de Mafumet ha aconseguit aquest migdia una victòria contra el FCJ Mollerussa (3-1), després de remuntar el gol inicial del quadre visitant. El filial grana ha tornat a mostrar bones sensacions davant la seva afició en la segona victòria consecutiva al Municipal.

Després d'una primera mitja hora marcada pel domini de la Pobla, al minut 33, el Mollerussa s'ha avançat en el marcador gràcies a una jugada d'estratègia (0-1).

Però la reacció dels pobletans no s'ha fet esperar. Al minut 35, una bona combinació des de la banda esquerra amb Santi Guzmán i sense espais, ha permès a Marcel Céspedes marcar el gol de l'empat (1-1). Amb aquest marcador s'arribaria al descans.

A la segona meitat, la Pobla ha mostrat més encert davant de poreria. Al minut 50, Joan Torrents recupera una pilota en zona de tres quarts, fa una autopassada i culmina amb el segon gol de la remuntada (2-1).

La festa s'ha arrodonit al minut 72. Un contraatac de manual entre Querol i Torrents, permet a aquest superar el porter i posar el tercer en el marcador (3-1).

Per part del Mollerussa, tan sols ho ha intentat amb alguna altra jugada d'estratègia, però els locals no han volgut sorpreses i han assegurat els tres punts a casa.

Després d'aquesta victòria, el CF Pobla de Mafumet se situa desè a la classificació del Grup V de la Tercera Federación, amb 25 punts.