El CB Salou s'emporta "in extremis" el derbi contra el CBT (71-70)

Un triple d'Isaac Mayo, a 5 segons del final, dona la victòria als de Jesús Muñiz en un partit molt igualat

Imatge del derbi CB Salou - CBT Imatge del derbi CB Salou - CBT CEDIDA
Diumenge, 28 Gener 2024 22:00

El CB Salou s'ha imposat per un ajustatdíssim 71-70 a l'Ibersol CBT en el derbi territorial de la LEB Plata "Est". El partit ha tingut moltes alternances en el marcador i no s'ha decidit fins als últims instants.

La primera meitat s'ha caracteritzat per la igualtat entre ambdós conjunts i per les alternances en el marcador. El primer quart ha finalitzat amb avantatge dels locals (16-13). Al segon període, el CBT ha arribat a posar-se fins a 6 punts per davant (24-30) però el CB Salou ha aconseguit tornar a deixar el partit igualat, abans d'anar al descans (35-35).

El CB Salou ha aconseguit reposar-se en el tercer període i ha pogut posar-se per davant en el marcador, que al final del parcial era de 57-53. Al darrer quart, el CBT ha tornat a avançar-se en el marcador (60-61, a cinc minuts del final). El partit ha tingut un final d'infart. Un triple dels tarragonins donava avantatge al CBT (68-70), 27" del final del partit. Però el CB Salou ha aconseguit el que semblava impossible i, a 5 segons del final, ha aparegut Isacc Mayo amb un triple miraculós que li donava la victòria definitiva (71-70).

Després d'aquesta jornada, el CB Salou manté la cinquena posició de la LEB Plata "Est", amb 11 victòries i 6 derrotes, les mateixes que el tercer i el quart classificat. L'Ibersol CBT és el tretzè classificat, amb 5 victòries i 12 derrotes.