Derrota ajustada del CB Valls a la pista del CB Cuarte de Huelva (64-62)

És la tercera derrota consecutiva del conjunt vallenc

Imatge d'un partit anterior del CB Valls Imatge d'un partit anterior del CB Valls ARXIU / INFOCAMP
Dissabte, 02 Març 2024 21:20

El Club Bàsquet Valls ha caigut per la mínima a la pista del CB Cuarte de Huelva en el partit disputat aquest dissabte a la tarda (64-62). Aquesta és la tercera derrota consecutiva de l'equip vallenc, que l'allunya de la lluita per les places de playoff.

Els vallencs han començat bé, tot imposant-se per 15-28 en el primer quart. Però, al segon periode, els locals han reaccionat amb un parcial de 20 a 6, que els ha permès arribar amb avantatge al descans (35-34).

Ja a la segona meitat, el CB Cuarte ha mantingut la dinàmica ascendent i ha incrementat la distància respecte als vallencs (57-50). Al darrer quart, el CB Valls ha posat contra les cordes al conjunt andalús, que ha vist perillar la victòria. Despres d'un final molt ajustat, el CB Cuarte ha aconseguit assegurar el triomf (64-62).