El CP Calafell cau eliminat de la Copa pel Sant Just

Els verds han acusat la baixa de Sergio Miras i han perdut per 1 a 3 davant d'un Sant Just molt ordenat i efectiu

El jugador del Sant Just, Joan Pujalte, davant del porter del CP Calafell, Gerard Camps, en el partit d'avui El jugador del Sant Just, Joan Pujalte, davant del porter del CP Calafell, Gerard Camps, en el partit d'avui RFEP
Dissabte, 09 Març 2024 17:05

El Club Pati Calafell ha perdut contra l'HC Sant Just per 3 a 1 en la primera semifinal de la Copa del Rei d'hoquei patins. Els verds han acusat força la baixa de Sergio Miras, que al prinicip del matx ha hagut de tornar a la banqueta, probablement perquè s'hagi ressentit d'alguna lesió anterior. Davant seu, han trobat un Sant Just molt ordenat tant defensivament com ofensivament, amb transicions tan ràpides com efectives. D'aquesta manera, el CP Calafell, l'equip amfitrió, s'acomiadava de la Copa del Rei que es juga al Joan Ortoll.

Els primers minuts del partit s'han caracteritzat pel control del joc per part del CH Sant Just, que dificultava l'entrada del CP Calafell a l'àrea.

Al minut 15, l'àrbitre sanciona amb targeta blava una acció del Sant Just, però Arnau Xaus ha errat el llençament de la falta directa. El Calafell tampoc ha aprofitat els dos minuts de superiotitat numèrica, si bé ha tingut alguna oasió per marcar.

Al minut 18, el jugador del Calafell Oriol Domènech també ha vist la blava, però Joan Pujalte tampoc ha pogut anotar la directa pel Sant Just. I al minut 19, quan encara no s'havia acabat el temps de supeoriotat numèrica pel Sant Just, Jan Escala comet una falta que li ha costat una nova targeta blava. Aquest cop, Edu Fernández no ha perdonat i, tot i el rebuig inicial del porter Gerard Camps, ha aprofitat el rebot de primeres per marcar el primer gol que avançava el Sant Just (0-1). Amb aquest marcador s'arribaria al descans.

Ja a la represa, al minut 29, Gerard Miquel ha finalitzat una bona transició del Sant Just amb un xut inapelable que ha entrat per l'escaire de la porteria de Camp (0-2).

El partit es complicava pel Calafell però els verds seguien intentant-ho. Al minut 32, Arnau Xaus ha aprofitat una pilota dins de l'àrea petita per anotar el gol que retallava distàncies pel Calafell (1-2). El gol ha esperonat als jugadors del CP Calafell, que han pressionat més la porteria del Sant Just.

Però quan més ho estava intentant el Calafell, Edu Fernández ha aprofitat un desajust de la defensa dels del Baix Penedès per fer un llençament potent que s'ha col·lat per l'esquena de la porteria de Gerard Camps (1-3).

Malgrat el gol, el CP Calafell ha seguit pressionant amb arribades a l'àrea del Sant Just, però la fortuna no estava del costat dels verds.

A 5 segons del final, l'àrbitre assenyala una targeta blava al Sant Just, però Xaus no ha pogut aprofitar la falta directa.

El partit ha finalitzat amb victòria de l'HC Sant Just, que demà jugarà la seva primera final de Copa del Rei contra el guanyador del Barça-Voltregà.