Derrota del CB Salou a la pista del CB Hospitalet (86-83)

Els de Jesús Muñiz han anat sempre a remolc dels locals i la reacció salouenca ha arribat massa tard

Imatge del partit CB L'Hospitalet - CB Salou disputat aquest dissabte al vespre Imatge del partit CB L'Hospitalet - CB Salou disputat aquest dissabte al vespre CB L'HOSPITALET
Dissabte, 09 Març 2024 21:46

El CB Salou no ha pogut superar el CB L'Hospitalet a domicili i ha perdut per 86-83.

Els salouencs han anat sempre a remolc del conjunt local. Al final del primer quart, el CB L'Hospitalet ja guanyava per 26-19. Al segon període, el partit ha estat molt igualat i els locals han marxat al descans amb un 47-40 favorable.

Al tercer parcial, el CB L'Hospitalet ha mantingut la distància respecte als de Jesús Muñiz que al final del període era de 67-54. Al darrer quart, el CB Salou ha tingut a tocar l'empat, però finalment l'Hospitalet ha pogut aguantar la pressió de l'equip visitant i s'ha acabat imposant per 86-83.

El CB Salou ocupa provisionalment la quarta posició de la LEB Plata Est, amb un balanç de 12 victòries i 10 derrotes.