Jordi Llagostera s'acomiada del Joana Ballart

El jugador del CB Valls ha disputat avui el seu últim partit a casa, en què els locals han caigut contra el CB Salt a la pròrroga (83-90)

Jordi Llagostera ha jugat el seu últim partit a casa com a jugador del CB Valls Jordi Llagostera ha jugat el seu últim partit a casa com a jugador del CB Valls CB VALLS
Dissabte, 06 abril 2024 20:50

Aquest dissabte, el jugador del CB Valls, Jordi Llagostera, ja jugat el seu últim partit al Joana Ballart. Llagostera no ha pogut acomiadar-se de la seva afició amb un triomf, ja que els vallencs han caigut davant el CB Salt (83-90). El jugador, un referent que ha passat per totes les categories del club, ha estat ovacionat pel públic vallenc.

Sens dubte, el comiat del "Llagos" ha eclipsat tota l'atenció d'un partit poc trascendent per als vallencs, ja que passi el que passi en la darrera jornada, el CB Valls finalitzarà com a tercer classificat del grup C-A de la Lliga EBA. Tot i així, el partit ha estat molt competit i s'ha hagut de decidir en temps de pròrroga.

El partit d'aquesta penúltima jornada del campionat -el darrer al Joana Ballart- ha estat molt igualat, com ho demostren els dos primers parcials (15-13 i 30-28). CB Valls i CB Salt arribaven al descans amb un 45-41 favorable als locals.

A la segona meitat, tres quarts del mateix, l'equilibri tant en defensa com en atacat s'ha fet evident al parquet. El partit ha finalitzat amb empat (81-81) i s'ha hagut de resoldre a la pròrroga, on el conjunt gironí s'ha acabat imposant (83-90).

Després de la penúltima jornada, el CB Valls seguirà a la tercera posició, amb un balanç de 17 victòries i 8 derrotes.