Derrota clara del CB Salou a Huelva que complica la lluita per l'ascens a LEB Or

Els de Jesús Muñiz cauen per 96-75 i necessitaran una remuntada èpica a la tornada a Salou per passar de ronda

Imatge d'arxiu d'un partit anterior disputat pel CB Salou Imatge d'arxiu d'un partit anterior disputat pel CB Salou ARXIU / INFOCAMP
Diumenge, 14 abril 2024 00:17

El Club Bàsquet Salou ha patit una dura derrota aquest dissabte a la pista del Ciudad de Huelva Gestia (96-75) en el partit d'anada dels vuitens de final del play-off d'ascens a LEB Or. La derrota complica molt les opcions del passi de ronda dels salouencs. Els de Jesús Muñiz necessitaran una gran remuntada en el partit de tornada, que es disputarà el diumenge 21 d'abril, a les 18:15 h, al Pavelló de Salou.

Tot i el resultat final, la primera meitat del partit ha estat molt igualada. El primer quart (19-20) i el segon parcial (21-18) demostren l'equilibri de forces a la pista andalusa. Al descans s'ha arribat amb un marcador ajustat favorable als locals.(40-38).

Però a la segona part, el CB Salou no ha pogut mantenir ni el nivell de joc ni el grau d'encert. Al tercer període, el Huelva ha ampliat l'avantatge (65-54) i el darrer parcial (31-21) ha confirmat la superioritat dels locals, que s'han acabat imposant per 96-75.

El CB Salou no perd l'esperança i necessitarà d'èpica i del suport del públic per aconseguir la gesta.