Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els ‘Ranxets, la cuina a Torredembarra’ arriben al seu punt àlgid

Del 16 de novembre al 9 de desembre, diversos restaurants oferiran menús tancats amb preus que oscil·len entre els 14,50 i els 35 euros

Cartell de presentació de les Jornades Gastronòmiques dedicades als Ranxets, del 16 de novembre al 9 de desembre, a Torredembarra Cartell de presentació de les Jornades Gastronòmiques dedicades als Ranxets, del 16 de novembre al 9 de desembre, a Torredembarra ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Novembre 2018 22:55

Dins de la campanya anual “Ranxets, la cuina de Torredembarra”, les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats han organitzat unes jornades gastronòmiques del 16 de novembre al 9 de desembre, amb la participació dels restaurants Blau Marí, Cal Silver, Can Lluís, Di Napoli, El Capitán, El Marítim, El Vaixell, Hostal Coca, La Cuina d’en Basili, La Quilla d’en Xavier, Las Palmeras, La Tour Danbare, Òxid i Picnic Port. Els preus dels menús oscil•len entre els 14,50 i els 35 euros.

Altres activitats programades són: la conferència i presentació del llibre ‘Ranxets: la cuina a Torredembarra’, un monogràfic del Centre d’Estudis Sinibald de Mas que es farà el 16 de novembre, a les 18:30h, a la Biblioteca Mestre Maria Antònia; i el taller de cuina ‘All cremat, Asmarris i Allpebre’, a càrrec del xef del Castell de Tamarit, Joan Tomás, el dilluns 19 de novembre, de 20 a 23h, a NoCuino Espai de Cuina, situat al carrer dels Filadors, 15 (prèvia inscripció a l’adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i per WhatsApp (620 702 594). El preu per persona és de 35 euros, sopar inclòs.

Què són els Ranxets?

Els Ranxets són plats fets amb ingredients i productes bàsics de la mar i del camp, que tothom pot tenir a l’abast a casa seva: alls, tomàquets, fruits secs, oli, vi, verdures i peixos de temporada. Dins del terme Ranxet s’inclouen una gran varietat de plats que van des d’escabetxos fins bull a l’all i pebre, passant per musclos a la marinera, alls cremats, fideuejats, romescos variats: sípia, pop, truita amb suc, bacallà amb tomàquet, xirles amb all i ceba, etc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: