Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Morell obre les inscripcions per la 3a fideuada popular

L’acte serà el 27 d’abril a l’esplanada del carrer Àngel Guimerà

Imatge d'una edició anterior de la fideuada al Morell Imatge d'una edició anterior de la fideuada al Morell AJUNTAMENT DEL MORELL
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 15 abril 2024 12:18

La primavera al Morell és sinònim de fideuada popular. Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament organitza aquest acte que ja va esdevenir un èxit en les edicions anteriors.

Enguany, se celebrarà el dia 27 d’abril i tothom qui vulgui participar ja pot formalitzar les inscripcions al Casal Cultural de 16 h a 20 h fins el dia 19 d’abril. A més, aquesta edició estarà amenitzada amb animació, DJ i xaranga fins les 23 h, per qui vulgui allargar la festa.

El preu és de 5 € per persona, 2 € pels més petits de 6 anys, i inclou taules i cadires, paella i paeller, llenya, fumet, fideus, calamar, aigua, vi, gasosa i un barret de palla per persones.

Miquel Roig, regidor de Cultura i Festes del Morell, explicava que “estem molt contents de com ha anat aquesta proposta els anys anteriors i enguany tornem a apostar per un format on les colles es puguin apuntar de manera lliure, sense màxim de persones i que tots plegats ho puguem gaudir al màxim”.

Des de l’organització recorden que no hi ha mínim ni màxim de persones per a inscriure els grups, però si que l’aforament és limitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: