Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona serà present a la Fira Internacional del Turisme 'Fitur 2020'

La ciutat, que es promocionarà a l’estand de la Costa Daurada del 22 al 26 de gener, tindrà una intensa agenda amb 25 actes, presentacions i reunions

Tarragona es promocionarà a l’estand de la Costa Daurada, del 22 al 26 de gener Tarragona es promocionarà a l’estand de la Costa Daurada, del 22 al 26 de gener ARXIU / PATRONAT DE TURISME DE TARRAGONA
Turisme Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Gener 2020 12:58

Tarragona és present a FITUR, la Fira Internacional de Turisme més important de l'Estat espanyol i una de les més destacades a nivell mundial, que tindrà lloc a Madrid des de demà dimecres 22 de gener i fins diumenge 26 i que enguany arriba a la 40a edició. Tarragona es promocionarà dins de l’estand de la Costa Daurada, al pavelló 7 (stand 7B07 / 09).

Durant els tres primers dies tindrà lloc una intensa agenda, amb 25 actes, presentacions i reunions amb agents i organismes de gestió turística, partners, turoperadors i empreses turístiques, tant de forma individual com amb el Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España (que celebrarà l’Assemblea d’alcaldes divendres 24).

El 'Movie Travel', Renfe Viajeros i turisme congressual

En destaquen la presentació el dia 22 del projecte 'Movie Travel' (ruta europea de turisme cinematogràfic presentada amb anterioritat a Barcelona i de la qual Tarragona forma part a través de la Tarragona Film Office com a prova pilot); la continuació de les reunions amb la institució European Cities Marketing; l’acord de col·laboració amb Renfe per a la promoció del servei de Renfe Viajeros i de Tarragona com a destinació de turisme congressual i una trobada amb l’Organització Mundial del Turisme per iniciar els passos per a l’adhesió de Tarragona a l’entitat, tots el dia 23.

Durant aquests primers dies l’estand de la Costa Daurada romandrà obert de 10 a 19 h, mentre que els dies d’obertura de la fira al públic en general (dissabte i diumenge 25 i 26) l’horari serà de 10 a 20 dissabte i de 10 a 18 h diumenge.

La presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Laura Castel, valora molt positivament la presència de Tarragona a FITUR “aprofitant els recursos que ofereix la marca i l’estand de la Costa Daurada” i la important agenda d’actes, presentacions i reunions previstes, que ajuden a “aconseguir els socis adequats per promocionar intensament la ciutat i els atractius que la converteixen en destinació turística ideal els 365 dies de l’any”.

Avui dimarts comença l’agenda prèvia de reunions

Avui dimarts 21, dia previ a la fira, ja ha començat l’agenda prèvia de reunions: la presidenta del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, Laura Castel, participa a Ifema al X Foro Exceltur (que enguany porta per lema "El turismo: creando valor, construyendo futuro") i a l’Assemblea General de Ciudades AVE.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: