Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

DomSpain finalitza dos projectes turístics i gastronòmics centrats en sostenibilitat i accessibilitat

L'organització reusenca ha participat en les conferències finals de les iniciatives a Lille i Galway

Participació de DomSpain en un dels projectes Participació de DomSpain en un dels projectes CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 01 Mai 2024 08:53

Durant el passat mes d'abril, l'organització reusenca DomSpain ha posat punt final a dos dels projectes del sector turístic i restauració en els quals hi ha estat treballant des de fa dos anys. DomSpain hi ha participat amb l'acompanyament de representants de la Cambra de Comerç de Reus, els quals han donat suport en l'àmbit de la sostenibilitat per a empreses, amb l'objectiu d'ampliar així la xarxa i l'impacte de les iniciatives.

Del 10 al 12 d'abril DomSpain ha estat present a Lille (França), amb motiu de la reunió final del projecte 'Guide me Green'. Tots els socis del projecte es van trobar per última vegada abans de donar per acabats tots els materials que s'han desenvolupat. 'Guide me Green' ha donat l'oportunitat d'oferir de forma gratuïta un curs formatiu sobre turisme accessible i aprendre quines mesures es poden implementar en el sector turístic per a garantir l'accés a qualsevol usuari. A més, s'ha creat un catàleg de bones pràctiques per consultar quines ofertes hi han disponibles en diversos països europeus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: