Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona celebra el XIX aniversari de la declaració com a Patrimoni Mundial de la UNESCO

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) organitza, aquest dissabte 30 de novembre, una Jornada de Portes Obertes a tots els seus centres

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona organitza, aquest dissabte 30 de novembre, una Jornada de Portes Obertes a tots els centres que gestiona El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona organitza, aquest dissabte 30 de novembre, una Jornada de Portes Obertes a tots els centres que gestiona MNAT
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 29 Novembre 2019 20:30

Enguany Tarragona commemora el XIX aniversari de la inscripció del conjunt arqueològic de Tàrraco a la llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO, una fita que la ciutat celebrarà amb una programació d’activitats especials, i que fixa el 30 de novembre com a Dia del Patrimoni Mundial a Tarragona.

D'aquesta manera, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) se suma a la celebració de l’efemèride amb una Jornada de Portes Obertes a tots els centres dependents: Tinglado 4. 'Exposició TARRACO/MNAT' al Moll de Costa del Port de Tarragona; Museu i Necròpolis Paleocristians de Tarragona (Av. de Ramón y Cajal, 84); Vil·la romana dels Munts (Altafulla); i el conjunt monumental de Centcelles (Constantí). La visita serà gratuïta a tots els centres dins dels horaris habituals.

L'endemà diumenge 1 de desembre, els visitants tindran l'entrada gratuïta als centres del MNAT, amb motiu del primer diumenge de mes. En aquest cas, els centres es podran visitar de 10 a 14 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: