Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Com era el comerç del vi en època romana?

La visita teatralitzada 'Tiberius, comerciant pel Mare Nostrum', al Museu del Port, ens aproparà al comerç del vi de Roma

Imatge d'arxiu de la visita teatralitzada 'Tiberius, comerciant pel Mare Nostrum', al Museu del Port de Tarragona Imatge d'arxiu de la visita teatralitzada 'Tiberius, comerciant pel Mare Nostrum', al Museu del Port de Tarragona MUSEU DEL PORT
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 13 Octubre 2023 18:59

Amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni (JEP), el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona i el Museu del Port de Tarragona organitzen, aquest dissabte 14 d'octubre la visita teatralitzada 'Tiberius, comerciant pel Mare Nostrum'. La visita es farà a les 12 h en català i a les 17:30 h en castellà.

El comerciant de Tàrraco Tiberius Claudius Amiantus ens explicarà de primera mà com era el comerç del vi en època romana i quines característiques i perills tenia la navegació pel Mare Nostrum. Que Neptú i les nereides ens siguin favorables! 

L'ativitat és gratuïta, pero cal fer la reserva prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977 259 434.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: