Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Làser Tag de Pira aplega una cinquantena de participants

L'activitat es va realitzar al voltant del Tossal de la Bala

L'activitat es va desenvolupar al voltant del Tossal de la Bala i va permetre al jovent gaudir de l'entorn i moure's pel bosc L'activitat es va desenvolupar al voltant del Tossal de la Bala i va permetre al jovent gaudir de l'entorn i moure's pel bosc CCCB
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 04 Gener 2024 08:51

Prop de 50 joves de Pira van participar el passat 29 de desembre en el Làser Tag organitzat per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Pira amb el suport de l'Oficina Jove de la Conca.

El mateix jovent de la població va demanar, uns mesos abans en una reunió amb la regidoria de joventut, que durant les vacances de Nadal es pogués desenvolupar l'activitat.

Gairebé cinquanta persones van desplaçar-se a la Font del Pi per iniciar el Làser Tag. En grups de 12 participants havien de jugar fent punteria per eliminar als contrincants.

L'activitat es va desenvolupar amb molt d'èxit al voltant del Tossal de la Bala i va permetre al jovent gaudir de l'entorn i moure's pel bosc.

Làser Tag formava part d'un conjunt d'activitats que l'Ajuntament de Pira ha preparat per a tothom aquest Nadal, Cap d'Any i Reis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: