Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre de suport per a persones amb autisme de Salou rep una donació de material tecnològic

L’ajut va ser possible gràcies a la iniciativa solidària de BeWe, la primera comunitat empresarial de Netweaving del Camp de Tarragona

El president de Todos En Azul, Juanjo Caravaca, -a la dreta- amb el soci de l'entitat i membre de BeWe Community, Javier Díaz,-a l'esquerra-, amb el material tecnològic El president de Todos En Azul, Juanjo Caravaca, -a la dreta- amb el soci de l'entitat i membre de BeWe Community, Javier Díaz,-a l'esquerra-, amb el material tecnològic TODOS EN AZUL
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 18 abril 2024 13:35

El Centre de suport per a persones amb autisme de Salou, que gestiona l’associació Todos En Azul, ha rebut una aportació de material tecnològic, gràcies a una iniciativa solidària de BeWe, la primera comunitat empresarial de Netweaving sorgida al Camp de Tarragona. El material aportat ha estat la compra de 4 iPad, per part de la comunitat, i la donació de 2 ordinadors i una impressora en bon estat, de part de particulars.

BeWe, comunitat pionera de Netwaving del Camp de Tarragona

L’aportació del material a Todos En Azul s’ha pogut realitzar gràcies a la cultura del “netweaving”, una evolució del networking. BeWe és l’exemple al nostre territori d’aquesta nova filosofia que ajuda a augmentar el valor del teixit empresarial. El seu president, Nando Coronado, explica que “les empreses que formem BeWe Community ens preguntem quin valor puc aportar jo per ajudar a augmentar el valor d’aquesta comunitat”. Coronado destaca que “la cultura netweaving està basada en l’escolta de les necessitats de la resta i en compartir allò que podem aportar de valor per ajudar a altres persones, bé sigui amb recursos, coneixement, serveis, contactes,...”. BeWe, amb 56 empreses, és pionera d’aquesta cultura al Camp de Tarragona i la voluntat és estendre-la a tot el territori.

BeWe té una vessinada a donar visibilitat i suport a projectes solidaris. El 10% de les quotes dels socis, -procedents del compte d'explotació-, es destinen a una causa social que generi un impacte positiu des d’aquesta vessant solidària. Una de les entitats beneficiàries ha estat Todos En Azul, que va poder presentar els seus projectes en el marc d’una trobada amb la comunitat a Tecno REDESSA de Reus, gràcies a la iniciativa d’un dels seus membres, Javier Díaz, responsable comercial de Gestiomàtica, empresa on es va adquirir el material.

El Centre de Suport TEA de Salou

L’Associació Todos en Azul va presentar oficialment, el passat 7 d’abril, el nou Centre de Suport TEA Salou, la seu del qual es troba al Jardí Botànic de Salou, un espai cedit per l’Ajuntament de la localitat perquè serveixi per desenvolupar una funció socioeducativa, lúdica i d’ajut a les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA).

Isabel Gorostiaga, delegada de Todos en Azul a Salou, ha agraït el suport de la comunitat BeWe “per contribuir amb aquests recursos a un servei tan necessari per ajudar les famílies a conviure en una societat més inclusiva, tot donant visibilitat a l’autisme”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: