Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca presenta el Consell Municipal de Persones Grans

El primer consell de participació del municipi està format per 18 persones de més de 65 anys

Imatge de la presentació oficial del primer Consell Municipal de Persones Grans Imatge de la presentació oficial del primer Consell Municipal de Persones Grans AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Novembre 2023 06:51

En un acte presidit per l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, aquest dimarts a la tarda ha tingut lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Vila-seca la constitució i presentació oficial del primer Consell Municipal de Persones Grans.

Una cinquantena de persones han volgut seguir en directe aquest acte on la regidora d’Acció Social i Polítiques d’Igualtat, Lucía Teruel, ha recordat tot el procés de constitució d’aquest Consell iniciat el passat any i la formació específica que han rebut tots els seus membres. Per la seva part, el representant dels membres del Consell Municipal de Persones Grans, Joan Mariné, ha donat les gràcies a l’Ajuntament per la creació d’aquest consell que ha de donar veu a un sector de la població tot recordant que el seu parlament és en nom dels seus membres que aplega gent de 66 fins a 89 anys. .

El Consell Municipal de Persones Grans, que està format per 18 persones de més de 65 anys i residents al municipi, va començar a treballar fa uns mesos amb el compromís de crear espais d'intercanvi i reflexió conjunta entre persones. Per això, durant l’acte de presentació, l’alcalde Pere Segura ha volgut incidir en la generositat d’aquestes persones que han d’aportar les seves inquietuds, la seva experiència i el seu saber fer en l’objectiu per tal d’assolir una Vila-seca molt millor.

Cal recordar que properament es presentarà també el Consell Municipal de Dones i que ja es troba en fase de cerca dos consells de participació més, el Consell Municipal de Joves i el Consell Municipal d’Infants, formacions que han de culminar en el futur Consell de la Vila.

Tots aquests consells, impulsats des de l’Àrea de Drets Socials i Participació Ciutadana, s'emmarquen en el projecte dels Consells Municipals de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Vila-seca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: