Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC Tarragona denuncia "manca de transparència" amb l'increment de preu dels abonaments dels aparcaments municipals

Els republicans diuen que no s’ha anunciat i que els usuaris se n’han assabentat quan els ha arribat la notificació del banc

Imatge d'arxiu de l'aparcament municipal de Saavedra, a Tarragona Imatge d'arxiu de l'aparcament municipal de Saavedra, a Tarragona ERC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 13 Gener 2024 18:04

El Grup Municipal d'ERC a l'Ajuntament de Tarragona denuncia "la manca de transparència i comunicació" del govern del PSC davant dels ciutadans amb l'increment dels preus dels abonaments dels aparcaments municipals. Segons el grup de l'oposició, els abonats s'han assabentat de la pujada quan els arribat la notificació del banc.

“Apujar els impostos i els preus dels aparcaments per part del govern i dels seus socis ja ho trobàvem desmesurat però ara a tot això li hem d’afegir que no s’ha informat als abonats dels aparcaments municipals que s’apujaven les tarifes. És molt trist que se n’assabentin quan els arriba la notificació del banc”, lamenta la consellera Gemma Fusté.

La republicana posa de manifest que aquest augment del preu, com a tall d’exemple, es tradueix en què els abonats que fins ara pagaven 55 euros ara ja en paguen 66, “sense avisar, sense publicitat i sense enviar cap mena d’informació que permeti a l’abonat conèixer quant els costarà aparcar en els pàrquings municipals”.

Fusté assegura que "aquest increment, avalat per PSC, Junts i Comuns, suposa un encariment de més del 20% dels abonaments" sense dubte el que provocarà, a part de malestar i que es perdi confiança en l’Ajuntament, és que hi hagi abonats que s’ho repensin i per tant, es perdin clients”. La mateixa consellera lamenta que “l'increment del cost energètic sota el qual s’amaga el govern municipal és només una cortina de fum per a justificar una pujada de totes les tarifes” que el que fa és que Tarragona “perdi competitivitat amb les ciutats veïnes”.

Per tot plegat, la regidora republicana sentencia que ERC “està totalment en contra de la política recaptatòria del govern municipal” i recorda que “el PSC també va tenir l’oportunitat d’abaixar els impostos i el que ha fet, juntament amb els partits que li fan de crossa, és apujar-ho tot”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: