Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ECP Tarragona carrega contra el PSC per no promocionar prou la tarifa social de la taxa d'escombraries

La formació progressista destaca que és una mesura "pionera al Camp de Tarragona"

Aquest dimarts els consellers dels Comuns, Jordi Collado i Toni Carmona, han repartit uns butlletins informatius pel barri de la Floresta per informar-los i animar-los a sol·licitar l'ajut Aquest dimarts els consellers dels Comuns, Jordi Collado i Toni Carmona, han repartit uns butlletins informatius pel barri de la Floresta per informar-los i animar-los a sol·licitar l'ajut ECP TARRAGONA
Vida Municipal ACN
Dimarts, 23 Gener 2024 16:21

En Comú Podem Tarragona ha carregat contra el govern de la ciutat (PSC) per no promocionar prou la tarifa social de la taxa d'escombraries. Es tracta d'una mesura "pionera al Camp de Tarragona" que els progressistes van pactar amb l'executiu municipal per als pressupostos de 2024 i que permet que les persones beneficiaries paguin una tarifa fixa de 50 euros anuals.

Segons el portaveu d'ECP, Jordi Collado, "el govern no ha fet prou esforç per apropar aquesta bonificació a la gent que no està dins el circuit de serveis socials o que no fa ús de les xarxes socials, com poden ser les persones grans".

Aquest dimarts els Comuns han repartit uns butlletins informatius pel barri de la Floresta per informar-los i animar-los a sol·licitar l'ajut.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: