Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC i ECP celebren que el govern de Tarragona faci marxa enrere en la creació de 400 places de zona blava

Veïns i comerciants de la Vall de l'Arrabassada s'havien queixat de la mesura que volia implementar el PSC

ERC ha reclamat que també es retirin aquestes noves zones regulades de l'entorn de l'Hospital Joan XXII, al Parc Francolí ERC ha reclamat que també es retirin aquestes noves zones regulades de l'entorn de l'Hospital Joan XXII, al Parc Francolí ERC
Vida Municipal ACN
Dijous, 04 abril 2024 17:48

ERC i En Comú Podem Tarragona han celebrat aquest dijous que l'equip de govern municipal (PSC) hagi fet marxa enrere en la seva voluntat de crear 400 noves places d'aparcament de zona blava al barri de la Vall de l'Arrabassada. Els veïns i comerciants del barri s'havien queixat de la mesura que volia aplicar el consistori, que ja ha pres mesures similars les darreres setmanes a l'entorn de l'Hospital Joan XXIII i del barri Tarragona 2. ERC precisament ha reclamat que també es retirin aquestes noves zones regulades i han qualificat "d'estratègia recaptatòria" la voluntat dels socialistes. En una línia similar, els comuns han reclamat a l'equip de govern que aturi totes les noves zones regulades de la ciutat fins que hi hagi un nou PMUS.

El nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) s'està treballant des de fa mesos i s'espera que estigui enllestit abans de l'estiu. "L'aprovació dels pressupostos ha permès que l'ajuntament compti amb una bona situació econòmica, i demostra que no ha existit mai una fallida econòmica i, per tant, l'afany recaptatori i sense cap criteri de mobilitat de les noves zones regulades no té sentit", han apuntat des d'ECP.

Per ERC, "el govern ha fet el pas enrere només per la convocatòria de les eleccions catalanes", ha manifestat el conseller Xavier Puig. Des d'ERC s'han mostrat convençuts que un cop passi el període electoral, "el PSC tornarà a emprendre aquesta política d'aparcaments errònia". Les noves places d'aparcament regulat que ja s'han posat en marxa al voltant de Joan XXIII i a Tarragona 2 ascendeixen a quasi 1.500.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: