Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Recollir ous de xocolata en anglès pels comerços de Tarragona pot tenir premi

La primera gimcana de l'Easter Egg Hunt pels establiments arriba, del 17 al 31 de març, i la segona, l’1 d’abril, amb la cacera d’ous al Pont del Diable i el sorteig 

La Via T i La Martina Kids&Us impulsen la segona edició del 'Easter Egg Hunt” La Via T i La Martina Kids&Us impulsen la segona edició del 'Easter Egg Hunt” LA VIA T
Comerç Abel Casanovas
Dimarts, 14 Març 2023 20:53

Coincidint amb l'arribada de la Pasqua, l’associació de comerciants La Via T de Tarragona i La Martina Kids&Us impulsen la II edició de l’Easter Egg Hunt, la qual consisteix en dues gimcanes adreçades als més menuts de la ciutat. La primera, anar per 29 establiments adherits a la Via T a recollir ous de xocolata, obtenir-ne el segell i, un cop completat el passaport, dipositar-lo a qualsevol seu de la Via T i de La Martina Kids&Us i, la segona, buscar els ous amagats pel Pont del Diable i poder participar en el sorteig de premis, en directe, que es durà a terme l’1 d’abril. 

Les gimcanes

La primera gimcana de l’Easter Egg Hunt es desenvoluparà, del 17 al 31 de març, i la segona culminarà l’1 d’abril amb la cacera d’ous al Pont del Diable i el sorteig posterior d'un ou gegant de xocolata belga i dues mones, entre altres premis. Aquesta segona edició és possible gràcies a “l’èxit de la primera campanya malgrat ser improvisada”, assegura la portaveu de la Via T, Judit Sentís.

Per la seva banda, la directora de La Martina Kids&Us, Natàlia Willemsen, explica que l’Easter Egg Hunt “es tracta d’una activitat dinàmica on es repartiran 3000 ous de xocolata per un espai delimitat del Pont del Diable”. També considera que “és una bona oportunitat per seguir posant en pràctica l’anglès”.

Per a participar en l’Easter Egg Hunt és necessari formalitzar la inscripció. Des de l’organització es recorda que enguany les places seran limitades, arribant fins a les 300.

Premis

Els participants que obtinguin els 29 segells en el passaport durant la gimcana Easter Egg Hunt, podran jugar en la gran cacera d’ous de xocolata del dia 1 d’abril i optar als premis que enguany se sortejaran.

El gran premi és un ou gegant de 6 kg fet de xocolata belga blanca i negra, obra de la Pastisseria Velvet, la qual, en paraules del seu pastisser Marc Garcia, “sempre vol implicar-se en iniciatives d’aquesta mena, esperem que molta gent hi participi”.

També se sortejarà una mona sense gluten a càrrec de la pastisseria Sense, ja que en paraules de la seva responsable, Judith Macias, “no volem que cap nen es quedi sense mona”. La pastisseria Montserrat també sortejarà una mona.

Els establiments organitzadors, La Martina Kids&Us i La Via T també obsequiaran els afortunats amb premis, concretament amb una setmana de casal gratuït i una targeta regal de 100 euros respectivament. Boboli Tarragona també posarà a disposició del sorteig un xec regal de 50 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: