Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Creen una Comunitat Corresponsable per donar continuïtat a la fleca agroecològica de Santa Coloma de Queralt

La Cooperativa Aresta engega una campanya de socis per consolidar l’elaboració de productes artesans de qualitat

Imatge de productes artesans exposats a la fleca de Santa Coloma de Queralt Imatge de productes artesans exposats a la fleca de Santa Coloma de Queralt COOPERATIVA L'ARESTA
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Gener 2024 11:36

La Cooperativa l’Aresta ha posat en marxa una Comunitat Corresponsable per donar continuïtat a la fleca agroecològica de Santa Coloma de Queralt. L’objectiu és fomentar la col·laboració entre els grups de consum, entitats i persones individuals que volen participar, donar suport i contribuir que aquesta assoleixi els seus objectius transformadors, així com la seva viabilitat econòmica.

La iniciativa consisteix en un mecanisme innovador per tal de reforçar els vincles de corresponsabilitat entre les productores i consumidores que tenen un objectiu comú: el de consolidar, -en un moment de crisi ecosocial-, la producció, elaboració, distribució i consum de productes agroecològics, artesans, de proximitat i d’alta qualitat.

L’entitat assegura que “gràcies a les sòcies de la Comunitat Corresponsable, el projecte de la fleca podrà continuar produint pans de varietats locals i d’alta qualitat, així com consolidar les cadenes curtes del sector agroecològic”.

Beneficis

Amb una quota anual a partir de 38 euros, les persones que ho desitginpoden rebre una quantitat de lots de productes amb descompte respecte al preu de venda al públic i la possibilitat de participar en els actes lúdics oberts a la comunitat que s’aniran organitzant al llarg de l’any.

A més, aquest any cada lot inclourà una capsa de galetes edició especial 10è aniversari i una capsa de “crackers” especials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: