Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona Ràdio publica una revista dels 35 anys de l'emissora

L'emissora municipal celebra el Dia Internacional de la Dona Treballadora amb un programa especial des del Mercat

Tarragona Ràdio ha repartit exemplars de la revista dels 35 anys Tarragona Ràdio ha repartit exemplars de la revista dels 35 anys TARRAGONA RÀDIO
Comunicació Redacció Infocamp
Dilluns, 08 Març 2021 12:41

El Dia Internacional de la Dona Treballadora és també la data que Tarragona Ràdio ha escollit per a repartir la publicació especial que l'emissora municipal ha preparat per a commemorar el 35 aniversari, celebrat el 17 de febrer. L’emissora pública ho té clar: "una decisió simbòlica per a una aposta efectiva".

La sortida d’aquest especial no és casual, ja que el fet de coincidir amb un dia de lluita i reivindicacions necessàries mostra la necessitat de Tarragona Ràdio de situar-se a l’avantguarda de les polítiques feministes d’igualtat de gènere i de diversitat, atesa la responsabilitat social i pedagògica que especialment cal exigir als mitjans públics.

En l’especial, de 32 pàgines, els lectors i lectores podran trobar-hi un resum de la història de Tarragona Ràdio, però també les apostes de futur del mitjà, que passen per una nova pàgina web i per l’aposta de continguts com el podcast. A més a més, la publicació recull un ampli resum de la graella actual i dels programes, posant especial èmfasi a locutores, locutors, tècnics, tècniques i tot el personal que treballa cada dia per a fer possible una programació pròpia que s’allarga durant tota la jornada, amb continguts de qualitat, proximitat i de servei públic.

Programa especial des del Mercat Central

El paper vital i essencial de la dona en totes les arestes de la vida professional ha estat un dels grans eixos de la programació especial que Tarragona Ràdio ha emès aquest dilluns des de la parada La Teca i la Meca, del Mercat Central, des de les 10:00 i fins a les 13:30h.

Els continguts que s’han emès per aquest especial volen posar de manifest l’aportació de les dones en àmbits professionals molt diversos que, a vegades, no han tingut el mateix reconeixement institucional que altres ocupacions i també fer un homenatge a totes aquelles treballadores silencioses, a més de fer un exercici de recuperació de memòria històrica i avançar alguns dels nous graus professionals que treballaran per fomentar la igualtat entre gèneres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: