Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

DomSpain presenta un projecte per mostrar el caràcter distintiu de les empreses familiars a la Unió Europea

L'objectiu és desenvolupar un programa de formació d'alta qualitat centrat en aquest tipus d'empreses

El Barato de Reus és un dels establiments en els quals s'ha fixat el projecte El Barato de Reus és un dels establiments en els quals s'ha fixat el projecte CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Divendres, 25 Agost 2023 10:26

L'organització reusenca DomSpain es troba desenvolupant, junt amb 10 països més, el projecte SFaB, que pretén captar l'essència, la importància i el caràcter distintiu de les empreses familiars davant de la Unió Europea.

L'objectiu d'aquest projecte és desenvolupar un programa de formació d'alta qualitat centrat en les empreses familiars. Dotarà a propietaris, membres, directius i empleats dels coneixements, habilitats i competències necessàries per a una gestió eficaç, el creixement, la planificació de la successió i la professionalització.

El projecte ofereix també millorar la comprensió dels participants sobre la dinàmica de les empreses familiars i les seves característiques distintives. Els resultats del projecte inclouen un curs obert massiu en línia (MOOC) que abasta temes essencials com les característiques especials, la successió, el paper de la dona, els mecanismes de governança i l'estratègia empresarial. A més, un conjunt d'eines de suport a l'empresa familiar proporcionarà idees i exemples pràctics per a un ús més ampli. En conjunt, el projecte pretén optimitzar el rendiment de les empreses familiars i fomentar l'aprenentatge permanent en aquest sector crucial.

A través del Projecte SFaB, es descobreixen, a tall d’exemple, algunes bones pràctiques que DomSpain ha cercat al territori, com són la botiga familiar reusenca El Barato, nascuda l'any 1881; Borges, també de Reus, amb un llegat de més d'un segle; i Amat Immobiliaris, amb seus a Barcelona i Sant Just Desvern, i una evolució que ha passat de generació en generació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: