Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un grup d’empresaris de Tarragona reclama un Hub Tecnològic Esportiu a l’Anella Mediterrània

L’entitat demana que la ciutat es converteixi “en epicentre d’innovació i excel·lència esportiva”

Imatge d'arxiu de l'Anella Mediterrània Imatge d'arxiu de l'Anella Mediterrània ARXIU/INFOCAMP
Empreses Redacció Infocamp
Dijous, 15 Febrer 2024 11:53

L’entitat Empresaris de Tarragona reclama un Hub Tecnològic Esportiu a l’Anella Mediterrània, ja que creuen que la ciutat ha de ser “epicentre d’innovació i excel·lència esportiva, aprofitant els recursos de què disposa per crear un ecosistema d’empreses esportives vibrant i sostenible”.

L’ens considera que “l’Anella Mediterrània es presenta com una oportunitat d’or per al plantejament estratègic de la ciutat, però és un espai que fins ara només s’ha utilitzat per a esport aficionat”.

Propostes

Empresaris de Tarragona demana al Govern “aprofitar els 6.214,45 metres quadrats d'equipaments per a la creació d'un centre universitari d'educació física i una residència per a estudiants-esportistes. Aquest model, ja provat amb èxit en altres llocs, maximitzaria l'ús de l'espai i potenciaria la sinergia entre formació acadèmica i pràctica esportiva”.

A més també consideren que “el clima favorable i la qualitat de vida de Tarragona són actius inestimables que poden atraure esportistes professionals i amateurs. La ciutat, amb les seves infraestructures tècniques especialitzades, té el potencial de convertir-se en un Hub Tecnològic Esportiu de referència, atraient equips professionals que busquen les millors condicions per a la seva preparació”.

També, l'impuls d'aquest projecte pot actuar com a catalitzador per a la regeneració urbana de zones properes, com el barri del PP10, transformat en un exemple de sostenibilitat i innovació. “Això milloraria la qualitat de vida, atrauria nous residents, i crearia un model de ciutat intel·ligent, saludable i orientada cap al futur”.

Impulsar l’economia local

La conversió de Tarragona en un referent d'innovació esportiva té el potencial de superar èxits assolits per altres ciutats en àmbits específics. Aquesta especialització no només reforçaria la marca de Tarragona a nivell internacional, sinó que també dinamitzaria l'economia local, creant llocs de treball, atraient turisme de qualitat, i incentivant la inversió.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: