Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Associació d'Empresàries i Directives de Tarragona celebrarà una Gala de reconeixements

L'acte, que tindrà lloc el dia 29 de febrer, premiarà les empresàries sòcies per la seva tasca dins de l'entitat

Imatge de la roda de premsa de l'Associació d'Empresàries i Directives de Tarragona (AEDT) Imatge de la roda de premsa de l'Associació d'Empresàries i Directives de Tarragona (AEDT) AEDT
Empreses Redacció Infocamp
Diumenge, 18 Febrer 2024 11:44

L'Associació d'Empresàries i Directives de Tarragona (AEDT) ha presentat aquesta setmana les accions, tallers, trobades mensuals i projectes de la seva Agenda 2024 en el transcurs d'un esmorzar amb els mitjans de comunicació celebrat a la Casa Miret, seu de l'entitat.

La presidenta de l'AEDT, Ana Ibars, va destacar la importància de la tasca que duu a terme l'associació al teixit empresarial femení del territori. Ibars va assenyalar que aquesta feina "implica dotar les sòcies de formació i informació útil per al desenvolupament dels seus negocis i els seus projectes i que l'associació està per ajudar-les i acompanyar-les". Un altre dels objectius importants de l'entitat, és aconseguir la visibilitat de les seves empreses i el posicionament de les seves marques a la zona.

Per la seva banda, Cristina Triana, membre de la junta, va afegir que actualment l'associació compta amb 98 empresàries, una xifra que va en creixement i que a les seves jornades de treball, es creen sinergies entre les sòcies i es recolzen mútuament i que "cada vegada més, hi ha dones joves que volen estar a l'associació pels valors que transmeten i per la seva proactivitat".

Primera Gala de reconeixements 

L'AEDT també va anunciar que el proper 29 de febrer es durà a terme la primera Gala de reconeixements, on es premiaran les empresàries sòcies per la seva tasca dins de l'associació.

Des de l'entitat destaquen que la gala vol posar en valor les empreses, els projectes i les mateixes dones empresàries, que diàriament lluiten pels seus negocis. En aquest sentit, l'associació té constància que hi ha moltes sòcies que tenen micros o petites empreses i que costa que se'ls doni visibilitat i que, amb aquest esdeveniment, volen reconèixer-les totes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: