Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arc Serveis lliura el premi al millor projecte social per a gent gran de l'Institut Andreu Nin del Vendrell

El projecte guanyador ha estat 'Targetes QR per a les persones amb Afàsia i Alzheimer' 

Imatge del grup guanyador del premi del Segon Concurs al millor projecte social per a gent gran convocat a l'Institut Andreu Nin del Vendrell Imatge del grup guanyador del premi del Segon Concurs al millor projecte social per a gent gran convocat a l'Institut Andreu Nin del Vendrell L'ARC SERVEIS
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 04 Mai 2023 11:34

L'Arc Serveis va fer entrega aquest dimecres 3 de maig del premi del Segon Concurs al millor projecte social per a gent gran convocat a l'Institut Andreu Nin del Vendrell. El projecte guanyador ha estat 'Targetes QR per a les persones amb Afàsia i Alzheimer ', presentat pels alumnes del grup format per MªJose, Saray, Roser i Nerea , del curs d'Atenció a persones en situació de dependència de l'IES Andreu Nin. La regidoria de Serveis Socials, Salut, Habitatge i Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell, Montserrat Martín, va fer l'entrega del premi, dotat amb 200 euros, a la sala d'actes del centre.

El jurat, format per les coordinadores del Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) del Baix Penedès i del Tarragonès, Marta i Ana Isabel i membres de l’equip, Mª Jose i Mª Isabel han valorat el projecte , 'Targetes QR per a les persones amb Afàsia i Alzheimer' perquè és el que millor es pot adaptar a una persona major i per la seva viabilitat. Un altre dels punts forts del projecte és que aquest codis QR poden emmagatzemar informació del tipus: nom, adreça, persona de referència, carrer, malalties ... Són dades que ens poden oferir una ràpida localització en el cas de persones que és desorientin o necessiten comunicar alguna cosa important a una tercera persona ,eines de millora de la qualitat de vida de la gent gran, que poden contribuir a la seva autonomia, dignitat i respecte.

Cal recordar, que el passat mes d'abril, L'Arc Serveis va convocar el segon Concurs per a estudiants del Grau en Treball Social de la URV amb l'objectiu de facilitar la vida de la gent gran o amb dependència a la seva llar. Més endavant, es va convocar un altre concurs adreçat a l'alumnat del Curs d'atenció a persones en situació de dependència de l'IES Andreu Nin .

La gerent de L'Arc Serveis, Jerusalem Torra, explica que “la iniciativa pretén millorar la vida diària de les persones beneficiàries del SAD i donar cobertura, en part, a les seves necessitats”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: