Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Granados enalteix l'esforç dels docents de Salou en un acte de benvinguda i reconeixement

L'alcalde recorda que ha cedit a la Generalitat un terreny per a la construcció d'una escola-institut a la zona del Cap Salou per evitar aules als barracons

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha presidit, aquest dilluns a la Masia Catalana, un acte de benvinguda per als docents de la ciutat L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha presidit, aquest dilluns a la Masia Catalana, un acte de benvinguda per als docents de la ciutat AJUNTAMENT DE SALOU
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Setembre 2023 08:35

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha presidit, aquest dilluns a la Masia Catalana, un acte de benvinguda per als docents i equips de direcció que impartiran classes als centres escolars de la ciutat durant el curs lectius 2023-24. Acompanyat per la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, i la inspectora d'Educació de la Generalitat, Montse Fortuny, Granados ha destacat el paper fonamental dels professors i professores en la formació dels joves i en el futur col·lectiu de la comunitat.

Durant l'acte, l'alcalde ha lliurat una placa commemorativa a aquells docents que s'han jubilat recentment, en reconeixement a la seva dedicació i compromís amb l'educació.

Pere Granados ha subratllat la importància de la tasca dels docents en la construcció d'una societat millor i ha reafirmat la voluntat de l'Ajuntament de Salou de col·laborar estretament amb la comunitat educativa. "El millor que podem oferir als nostres joves és un futur prometedor amb una formació integral i de qualitat", ha afirmat Granados, destacant la importància d'invertir en educació com a prioritat d'una administració pública. També ha anunciat plans per proporcionar als docents i centres educatius les eines necessàries per millorar la seva feina i per elevar la qualitat de l'ensenyament.

L'alcalde ha conclòs l'acte amb paraules d'encoratjament per als docents que comencen el nou curs i per aquells que es jubilen. Ha afirmat que l'equip de govern estarà sempre al costat dels docents per ajudar en la formació dels joves, que són el futur de Salou.

La regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, per la seva banda, ha agraït el compromís dels docents en el desenvolupament de les futures generacions i ha anunciat plans per millorar els serveis educatius, incloent-hi la possible implementació d'una nova línia de P1 i P2, per tal de satisfer “una demanda de les famílies”.

La inspectora d'Educació de la Generalitat, Montse Fortuny, ha destacat els esforços de tota la comunitat educativa i ha encoratjat els docents a treballar conjuntament amb transparència i compromís. "Treballeu sense fissures, de manera conjunta i amb transparència", tot sabent que "teniu un consistori que us fa costat i valora l'educació", ha remarcat.

La trobada ha culminat amb un esmorzar de confraternització i el lliurament d'una placa commemorativa a diversos professors i professores que s'acaben de jubilar, reconeixent la seva dedicació i contribució al sistema educatiu de Salou.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: