Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 200 escolars canten a Creixell amb motiu del Dia Escolar de la No-Violència i la Pau

Els alumnes de l'Escola Les Eres van sortir aquest dimarts a la plaça Major per oferir una cantata

Imatge de l'acte de celebració del DENIP a la plaça Major de Creixell Imatge de l'acte de celebració del DENIP a la plaça Major de Creixell AJUNTAMENT DE CREIXELL
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Gener 2024 11:30

Un total de 210 alumnes de l’Escola Les Eres de Creixell van sortir ahir dimarts, 30 de gener de 2024, a la plaça Major del municipi per oferir una cantata amb motiu del Dia Escolar de la No-Violència i la Pau (DENIP).

L’acte va iniciar-se amb un breu parlament a càrrec de la directora del centre, Antònia Royo. Tot seguit, una representació de cada curs de l’escola va llegir diferents poemes relacionats amb la pau. A l'acte també hi va assistir l'alcaldessa de Creixell, Montserrat Muñoz, acompanyada de regidors i regidores de la corporació.

La commemoració va cloure amb la interpretació conjunta del “cant de l’esperança” dirigit per Àngels López, professora de música i antiga alumna del centre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: