Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Espai de l'Estudiant torna a Valls els dies 6 i 7 de març

La 24a edició de la fira de l'educació de les comarques del sud de Catalunya amplia els horaris de les visites obertes al públic en general

L'Espai de l'Estudiant torna a Valls els dies 6 i 7 de març L'Espai de l'Estudiant torna a Valls els dies 6 i 7 de març ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Febrer 2024 20:21

Organitzat per l’Institut d’Estudis Vallencs (IEV), a través del Consorci Pro universitari de l’Alt Camp, l'Espai de l'Estudiant torna a Valls els dies 6 i 7 de març, a la Sala Kursaal (carretera de Barcelona s/n).

Aquesta fira de l'educació tornarà a reunir en un sol espai tota la informació i l’oferta formativa d’estudis universitaris, cicles formatius, beques, allotjaments, preus, estudis de disseny, de màrqueting, d’idiomes o formació continuada, així com altres informacions i serveis d’interès especial per als joves. Si l’any passat va sobrepassar la seixantena d’expositors, la 24a edició de l’Espai comptarà amb un total de 63 expositors d’arreu del territori català.

Nou rècord d'assistència

Pel que fa al nombre de visitants, també en aquesta edició es preveu batre novament el rècord d’assistència, amb alumnes de 68 centres que han reservat ja la seva visita a través de la pàgina web, procedents de l’Alt i Baix Camp, l’Alt i el Baix Penedès, el Baix Ebre, la Conca de Barberà, el Montsià, el Priorat i el Tarragonès.

Ampliació de l'horari de visites

Com a novetat d’enguany, l’Espai de l’Estudiant obrirà dues tardes per al públic en general: tant el dimecres com el dijous, entre les 15:30 h i les 19 h, totes les persones interessades - mares, pares, professionals de l’educació i de l’orientació, persones que volen reprendre o ampliar la seva formació- podran accedir de manera lliure i gratuïta al 24è Espai de l’Estudiant de Valls.

Des de l’organització recomanen consultar la pàgina www.espaiestudiant.cat per accedir a tota la informació relacionada amb l’esdeveniment i comprovar la relació actualitzada dels centres expositors.

L’organització d’aquest esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls i el suport de la Diputació de Tarragona i de la Generalitat de Catalunya a través del Departament de Recerca i Universitats, del Departament d’Educació, de la Direcció General de Joventut, així com de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: