Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La pallassa Pepa Plana arriba aquest diumenge a Alcover amb 'Veus que no Veus'

La versió femenina dels millors números clàssics del clown es podrà veure, a les 19h, al Convent de les Arts

La vallenca Pepa Plana arriba aquest diumenge, acompanyada de Noël Olivé, arriben a Alcover amb 'Veus que no veus' La vallenca Pepa Plana arriba aquest diumenge, acompanyada de Noël Olivé, arriben a Alcover amb 'Veus que no veus' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Desembre 2020 15:22

Dues dones de gran trajectòria: la vallenca Pepa Plana, acompanyada de Noël Olivé, arriben a Alcover amb 'Veus que no veus', una versió femenina dels millors números clàssics del clown. El Convent de les Arts serà l'escenari, diumenge 20 de desembre, a les 19h, d'aquest espectacle K.M0 que va rebre el Premi Zirkòlika 2019 al millor espectacle de circ i que va ser ajornat, el mes de març, a causa de les mesures derivades de la situació de pandèmia.

Volen ser vistes i escoltades. Dues pallasses: una Augusta i una Carablanca. Veus que no veus presenta la versió femenina de les anomenades “entrades clàssiques”. Com canvien i quin significat prenen quan les juguen dues pallasses en comptes de dos pallassos? Què hauria passat si les nostres àvies haguessin pogut fer de pallasses? Es tracta de riure, sí, però no només d’això, sinó de parlar, jugar i potser mossegar.
 
Pepa Plana i Noël Olivé ens presenten una història que en si mateixa comporta dins seu unes quantes petites històries més, és a dir, les “situacions”, situacions que esdevenen potser els moments més importants d’aquest trajecte còmic i poètic. Heus aquí, doncs, dues heroïnes del segle XXI intentant sobreviure a les situacions, clàssiques o no, que la seva condició de pallasses els ofereix. 

En finalitzar l'espectacle qui ho desitgi, es durà a terme un col·loqui postfunció amb les pallasses Pepa Plana i Noël Olivé.

Les entrades s'han d'adquirir de manera anticipada a la web www.conventarts.cat o a Ca Cosme. General - 11€ / Carnet CA - 8€. NO es vendran entrades a taquilla.

Dissabte de cinema al Convent-Cicle Gaudí

Aquest dissabte 19 de desembre, a les 19h, el Convent també serà l'escenari de la projecció Niñas, de producció catalana i d’estrena molt recent, inclosa en el cicle gaudí de cinema.

La Cèlia, una nena d’onze anys que viu amb la seva mare a Saragossa, ha crescut sense qüestionar mai res d’allò que l’envolta. L’arribada de la Brisa a l’escola de monges on estudia i la seva nova amistat amb un grup de noies més grans que ella, l’empeny cap a una nova etapa de la seva vida: l’adolescència.

Les entrades també s'han d'adquirir de manera anticipada a www.conventarts.cat o a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover. El preu és 4,5€ General i 3€ amb el Carnet CA i altres descomptes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: