Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concert homenatge a Victoria de los Ángeles, aquest dissabte al Celler de Vila-seca

El Palau de la Música Catalana ha presentat avui els actes del centenari del naixement de la soprano

El Palau de la Música Catalana ha acollit la roda de premsa de presentació dels actes del centenari del naixement de Victoria de los Ángeles El Palau de la Música Catalana ha acollit la roda de premsa de presentació dels actes del centenari del naixement de Victoria de los Ángeles AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 12 Gener 2024 17:39

En commemoració del centenari del naixement de la soprano barcelonina Victoria de los Ángeles, el Celler de Vila-seca acollirà aquest dissabte, 13 de gener, a les 19.00 h, el concert homenatge 'Victoria de los Ángeles i la cançó catalana'.

El concert, dirigit per Pedro Pardo, comptarà amb les sopranos Mercedes Gancedo i Montserrat Seró, el baríton Carles Pachón i l’Orquestra Simfònica Victoria de los Ángeles (OSVA), els quals interpretaran repertori d’Enric Granados, Frederic Mompou, Eduard Toldrà, Manuel Garcia Morante, Joaquín Rodrigo i Xavier Montsalvatge.

Commemoració del centenari del naixement de Victoria de los Ángeles

Tal i com s’ha explicat avui en roda de premsa al Palau de la Música Catalana, el concert de Vila-seca s’emmarca dins dels actes de la commemoració del centenari del naixement de Victoria de los Ángeles, d’entre els quals destaca el concert central que tindrà lloc al Palau de la Música el proper dimarts 16 de gener, el qual rememorarà el debut internacional de la cantant l’any 1944 a la mateixa sala. La 1a tinenta d’alcalde i regidora de Cultura, Manuela Moya, ha assistit a l’acte de presentació d’aquests actes al Palau de la Música Catalana, ja que Vila-seca té un protagonisme especial en la commemoració del centenari. De fet, el nou equipament cultural del Celler de Vila-seca acollirà per primer cop un concert de gran format amb orquestra.

En ambdós concerts, a Barcelona i a Vila-seca, es recupera part del programa del concert del 1944 en un tribut al patrimoni cultural de casa nostra, la cançó catalana amb orquestra. El mateix concert també tindrà lloc avui mateix a Vic i a l’octubre a Sant Cugat del Vallès i Manresa.

Entrades

Per al concert de Vila-seca de demà dissabte, el qual serà enregistrat per TV3, es poden adquirir les últimes entrades disponibles a https://entrades.vila-seca.cat. Cal recordar que el preu de les entrades és gratuït.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: