Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Festa Major d’Hivern de Salou comença a escalfar motors amb una obra de teatre còmic

El Teatre Auditori de Salou (TAS) s'omplirà aquest diumenge de rialles i música amb l'espectacle còmic musical 'Madre mia, como está el patio'

Cartell de l'espectacle còmic musical 'Madre mia, como está el patio' Cartell de l'espectacle còmic musical 'Madre mia, como está el patio' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Gener 2024 10:42

La Festa Major d'Hivern de Salou està a punt d'encendre la traca del castell de focs artificials. El proper divendres, 26 de gener, a les 20 h, començarà la Festa Major amb el tradicional pregó, engegant així un programa replet amb més de 70 actes i activitats per a tots els públics.

Però, abans del tret de sortida oficial, aquest cap de setmana promet ser especial per als amants del teatre. Concretament, aquest diumenge 21 de gener, a les 19 h, el Teatre Auditori de Salou (TAS) s'omplirà de rialles i música amb l'espectacle còmic musical 'Madre mia, como está el patio'.

Aquesta obra, a càrrec del reconegut grup de teatre Julio Vilaplana, promet ser una delícia per a tots els assistents, amb una combinació perfecta d'humor i melodies.

Entrada gratuïta

L'entrada a aquesta funció serà gratuïta, i les portes de l'auditori s'obriran a les 18:30 h. S'aconsella arribar d'hora, ja que l'accés serà fins a esgotar l'aforament.

L'obra, que pertany al gènere amateur, destaca per un elenc d'actors i actrius divers i talentós, amb noms ja coneguts en l'escena local com Carmen Civera, Cristian Crespo, Jesus Zambrano, Anna de Manuel, Gerôme Jaffré, Javi Mateo, Conxi Esposito, Toni Pérez i Maria Toledo.

'Madre mia, como está el patio' promet ser una experiència inoblidable, plena de somriures i rialles, ideal per escalfar els motors de la Festa Major d'Hivern que enguany està carregada de novetats, però mantenint sempre la seva essència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: