Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Amelie Produccions presenta 'Un tipus corrent' a Vila-seca

L'espectacle serà aquest dissabte 9 de març a les 19.30h a la Sala El Centru

L'actor tarragoní Josep Maria Piñol ha adaptat el text i el protagonitza L'actor tarragoní Josep Maria Piñol ha adaptat el text i el protagonitza AMELIE PRODUCCIONS
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 08 Març 2024 12:49

La companyia de teatre Amelie Produccions presenta el seu últim espectacle ‘Un tipus Corrent’. L’actuació tindrà lloc aquest dissabte 9 de març, a les 19.30 h, a la Sala el Centru de Vila-seca (c. Comte de Sicart, 2). La proposta narra la història d'un tipus corrent, apassionat per les formigues, que busca la manera de fer molts diners per poder dedicar tot el temps del món a la seva veritable passió. Una comèdia protagonitzada per l’actor tarragoní Josep Maria Piñol i acompanyat al piano per Natàlia Porté.

‘Un tipus corrent’ és una adaptació de la novel·la ‘El venedor de temps’ de Fernando Trias de Bes. Narra la història d'un home qualsevol, apassionat per les formigues de cap vermell, que busca la forma de fer molts diners per tenir tot el temps del món i dedicar-se a la seva passió. L'actor tarragoní Josep Maria Piñol ha adaptat el text i el protagonitza, acompanyat al piano per Natàlia Porté. Una comèdia amb tints tràgics i una paràbola meravellosa sobre les perversions del nostre sistema econòmic.

L’espectacle s’emmarca en la programació dels Amics del Teatre de Vila-seca. Les entrades es poden adquirir a la mateixa sala del Centru.

Amelie Produccions

Amelie Produccions és una companyia professional creada el 2019 i actualment integrada per Josep M. Piñol i Anna Fortuny. Des dels seus inicis s'ha caracteritzat pels espectacles de petit format, apostant per la proximitat amb el públic.

Han produït 'Maria Rosa' d'Àngel Guimerà, 'No estem sols' creació col•lectiva, '7 de lletres, lectures dramatitzades' creació col•lectiva, 'Guimerà: infant, llop i àngel' d'Encarna Laínez i l'espectacle 'Cecília’, versió lliure d'Aigües Encantades, de Joan Puig i Ferreter'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: