Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

“Cabaret Màgic” clourà el 18è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona

L’espectacle tindrà lloc el dissabte 27 d’abril, a les 21 h, a l'Espai Kesse i serà apte per a tots els públics

L’espectacle 'Cabaret Màgic', d'Eduard Juanola, clourà el festival aquest dissabte L’espectacle 'Cabaret Màgic', d'Eduard Juanola, clourà el festival aquest dissabte CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 25 abril 2024 10:50

Aquesta setmana arriben les darreres activitats al cartell del Teatre Màgic 2024, que novament està tenint una “molt bona acollida entre el públic”. L’entrada és gratuïta, amb aforament limitat i es faran a l’Espai Kesse incloses dins les activitats de la primavera de Tarragona Jove.

Dijous 25 d’abril, a les 19 h, s’oferirà una “masterclass” de màgia amb objectes quotidians a càrrec del Mag Gerard. Una classe magistral de trucs de màgia on els participants aprendran jocs de màgia visuals. Està destinada per a joves a partir de 14 anys i adults (professors, animadors culturals, metges...)

El dissabte 27 d’abril, a les 21 h, clourà el festival l’espectacle 'Cabaret Màgic' de l’Eduard Juanola. Una proposta per pujar sobre la corda que separa allò que és possible d’allò que és impossible, amb l’objectiu de divertir-se i sorprendre’s.

En el trajecte es podran veure efectes de màgia mental, estranyes habilitats, objectes curiosos, animals impossibles i molts efectes d’il·lusionisme. És un “viatge sense perxa ni xarxa però fascinant, de la mà d’un il·lusionista dinàmic, actiu, proper i amb un estil de màgia original i particular per a tots els públics”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: