Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Llorenç del Penedès celebrarà una Festa Major diferent condicionada per les restriccions

No hi hauran actes nocturns, ni castells ni la tradicional sindriada i s’eviten els actes que puguin provocar aglomeracions

Cartell de la Festa Major de Llorenç del Penedès del 2021 Cartell de la Festa Major de Llorenç del Penedès del 2021 CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 09 Agost 2021 08:23

Llorenç del Penedès celebrarà, a partir del 9 i fins al 12 d’agost, la Festa Major. Enguany però, novament la festa estarà molt condicionada per les restriccions sanitàries per evitar contagis. Per aquest motiu, des de la Regidoria de Cultura i Festes s’ha reorientat tota la programació per complir amb la normativa.Tots els actes nocturns s’han suspès ja que no es pot fer cap activitat després de dos quarts d’una de la matinada; no es celebrarà els tradicionals castells nocturns dels aficionats locals, ni es farà la Sindriada, ni cap concert perquè a més, està prohibit consumir i menjar al carrer. A més, la cercavila de la vigília estarà limitada a 3 punts d’actuació (Ajuntament, Jardinets i al capdamunt de la Rambla Marinada, a la Rosa dels Vents) on els grups folklòrics actuaran i el públic estarà assegut i no podrà fer el seguiment.

Malgrat totes les limitacions, s’han reinventat nous actes per poder gaudir de la festa. Així, el dia 11 l’entrada a la piscina municipal serà gratuïta per a tots els llorencencs i llorencenques que podran gaudir amb la música del DJ Aubor mentre es banyen. A més, el mateix dia s’obrirà la piscina per a fer banys nocturns, de les 21h fins a les 00h de la nit,mentre es fan jocs interactius i acompanyament musical amb DJ’s.

L'Ajuntament de Llorenç informa que el programa d’actes de les Festes s’ha realitzat seguint la normativa establerta pel Procicat en data de 23 de juliol de 2021, i es reserva el dret a fer canvis en cas que sigui necessari per adequar la programació al compliment de la normativa. Per últim, el consistori fa una crida a gaudir de la Festa Major amb responsabilitat i seguint escrupulosament la normativa sanitària.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: