Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira d'Artesans d'Altafulla celebra 25 anys

Del 16 al 20 d'agost, la fira reunirà 120 parades d'artesans, amb zona infantil, gastronomia, concerts de petit format, demostracions d’oficis antics i la participació d’entitats

El regidor de Turisme d'Altafulla, Tomàs Serra, el coordinador de la Fira d’Artesans, Diego Spano, i la presidenta del Col·lectiu d’Artesans d’Altafulla, Laia Gatell, han presentat la 25a edició El regidor de Turisme d'Altafulla, Tomàs Serra, el coordinador de la Fira d’Artesans, Diego Spano, i la presidenta del Col·lectiu d’Artesans d’Altafulla, Laia Gatell, han presentat la 25a edició AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Diumenge, 13 Agost 2023 10:20

L'Ajuntament d’Altafulla i el Col·lectiu d’Artesans han presentat aquest divendres la Fira d’Artesans que se celebrarà del 17 al 20 d’agost. Enguany arriba a la seva 25a edició, i en tractar-se d’aquesta efemèride s’ha elaborat una programació “molt completa que com és habitual va adreçada al públic familiar” i en què “tothom podrà trobar la seva activitat”, tal com ha explicat el regidor de Turisme d’Altafulla, Tomàs Serra, acompanyat pel coordinador de la Fira d’Artesans, Diego Spano, i la presidenta del Col·lectiu d’Artesans d’Altafulla, Laia Gatell. 

Tomàs Serra ha celebrat que la mostra compti amb la participació de 120 parades, provinents d’arreu de l’Estat, i que novament es contempli una zona d’artesania infantil, amb jocs artesanals, sessions de contacontes, una granja, els concerts de petit format i les demostracions d’oficis antics. Serra també ha anunciat que enguany l'horari de la fira s'ampliarà una hora, fins a la 1 de la matinada.

Pel que fa al programa d'enguany, Diego Spano, ha destacat les demostracions d’oficis antics com el llauner, el picapedrer, el fuster, el vidrier i sarroner. I ha afegit que, a més a més, “aquest 2023 també s’aposta per noves artesanies com la impressió en làser”.Spano també ha anunciat que enguany, amb motiu del 25è aniversari, també hi haurà la presència dels Bastoners d'Altafulla i dels Diables Petits.

Alhora, el coordinador de la Fira d’Artesans ha ressaltat la participació i la implicació de les entitats del municipi, com els Bastoners d’Altafulla i el Grup de Diables d’Altafulla Petits. Sobre els concerts, Spano ha explicat que alguns dels grups ja coneixen el certamen i d’altres el descobriran ara; són: Barboots, The Dyego Brothers, Sal 150 i Miri’s Way. El coordinador de la fira també ha agraït la col·laboració de l'Ajuntament d'Altafulla, i especialment, la feina de les Brigades Municipals i de la Policia Local.

La Fira d’Artesans té lloc a la zona de les Eres de darrera del Castell d’Altafulla i al Parc del Comunidor, i l’horari d’obertura és des de les 18h fins a les 01h. De fet, enguany s’amplia una hora més a la nit per donar resposta a la gran afluència de gent que assisteix a la cita. El cas és que s’espera una mínima assistència de 18.000 persones, què és la xifra que es va assolir en temps de pandèmia.

El programa

Una fira compromesa amb l’artesania tradicional i contemporània. Altafulla us convida a gaudir del seu entorn amb un programa ple d’activitats per compartir amb tots vosaltres. Zona d’artesania, zona infantil, jocs tradicionals, rondallaires, granja infantil i moltes coses més.

Podeu consultar el programa aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: