Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els concerts de la Fira de Santa Teresa disposaran de Punt Lila i Arc Iris

Estarà actiu durant els concerts nocturns dels dies 13 i 14 d’octubre de la fira del Vendrell

La regidora de Feminismes, Silvia Vaquero, ha anunciat avui que el Punt Lila i Arc Iris estarà actiu durant els concerts nocturns dels dies 13 i 14 d’octubre de la Fira de Santa Teresa La regidora de Feminismes, Silvia Vaquero, ha anunciat avui que el Punt Lila i Arc Iris estarà actiu durant els concerts nocturns dels dies 13 i 14 d’octubre de la Fira de Santa Teresa AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Divendres, 06 Octubre 2023 19:37

La regidoria de Feminismes i Drets LGTBIQ+ de l’Ajuntament del Vendrell ha anunciat avui que el Punt Lila i Arc Iris estarà actiu durant els concerts nocturns dels dies 13 i 14 d’octubre emmarcats en els actes de la Fira de Santa Teresa.

El Punt Lila i Arc Iris té com a objectiu informar, assessorar i acompanyar sobre les violències masclistes i LGTBIQ+fòbiques als principals espais d’oci nocturn.

En paraules de la regidora de Feminismes, Silvia Vaquero, “volem una Fira lliure d’agressions i actituds masclistes i LGTBIQ+fòbiques, una fira on no hi hagi cabuda a les violències de gènere i on tothom pugui gaudir en igualtat dels diferents actes, que han de ser espais de convivència”.

Vaquero ha explicat que la Regidoria planifica la implementació d’aquest servei segons les festes marcades dins el Protocol municipal d’actuació davant les violències sexuals en espais públics d’oci. En concret, ha dit, durant aquest any 2023 s’han activat ja 13 Punts Liles i Arc Iris al Vendrell, als que se sumaran els dos dels dies de Fira.

Noies de 15 a 20 anys, les principals usuàries

En relació a aquests 13 punts, Silvia Vaquero ha explicat que les principals usuàries han estat dones, en un 70%, i respecte la franja d’edat, la que ha recorregut més al servei ha estat la compresa entre els 15 i els 20 anys. La regidora ha destacat el fet que la majoria de les persones usuàries hagin estat persones molt joves: “això vol dir que estan conscienciades amb el problema de la violència de gènere i que tenen la percepció de que qualsevol d’elles pot ser víctima, ja vagi sola o acompanyada”.

En aquest sentit, la regidora ha valorat molt positivament la tasca d’educació i conscienciació que s’impulsa des de la Regidoria de Feminismes i Drets LGBTIQ+ de l’Ajuntament del Vendrell, així com també des de diferents administracions, cossos de seguretat i equips d’especialistes en violència de gènere.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: