Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Bus Plana amplia la connexió amb l'Estació del Camp de Tarragona

A partir d’aquest 14 d’agost, hi haurà 8 expedicions més des de la Costa Daurada fins a l’Estació Camp de Tarragona

Imatge d'un autobús de Plana estacionat a l'Estació del Camp de Tarragona, a Perafort-la Secuita Imatge d'un autobús de Plana estacionat a l'Estació del Camp de Tarragona, a Perafort-la Secuita BUS PLANA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Agost 2023 01:50

Des d’aquest 14 d’agost i fins al 30 de setembre inclòs, BusPlana augmenta en 8 el nombre d’expedicions diàries, i per tant la freqüència dels viatges entre la Costa Daurada i l’estació de tren Camp de Tarragona.

En concret, hi haurà 4 expedicions més per la línia Cambrils – Salou – PortAventura – Estació Camp de Tarragona (10.40 h, 11.45 h, 17.05 h i 18.25 h) i 4 més per la línia La Pineda – Salou – Estació Camp de Tarragona (10.40 h, 11.45 h, 17.05 h i 18.25 h). Així, cada dia hi haurà 16 trajectes d’anada i 16 de tornada per cadascuna de les dues línies.

A més, en cadascuna de les línies s’avança l’horari de dues sortides per d’aquesta manera adequar millor l’horari d’arribada a l’estació amb l’horari de sortida dels trens.

Amb aquesta nova millora Plana torna a contribuir a la millora de la connectivitat entre l’Estació del Camp i la Costa Daurada en transport públic i a atendre a l’augment de demanda d’aquests mesos, que és de més del 20% en relació a l’any passat.

BusPlana trasllada al voltant de 25.000 persones entre els mesos de juny i setembre en aquestes dues línies.

Horaris disponibles a https://empresaplana.cat

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: