Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona millora la seguretat dels vianants al Moll de Costa

S’instal·laran 4 semàfors ferroviaris per vianants per reduir el perill que suposa el pas del tren

Imatge d'arxiu del Moll de Costa Imatge d'arxiu del Moll de Costa ARXIU/INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Febrer 2024 11:58

El Port de Tarragona està impulsant noves mesures de seguretat a la rotonda del Moll de Costa, mitjançant una licitació per la instal·lació de nous semàfors ferroviaris destinats exclusivament a vianants. Aquesta iniciativa en preveu la incorporació de quatre en punts on fins ara només n’hi havia per vehicles.

Aquestes millores es fan amb l’objectiu de reduir el perill que suposa per als vianants el pas del tren en l’operativa d’entrada o sortida de les instal·lacions portuàries, per tant, es vol reforçar la seguretat a la zona de la rotonda d’accés al Moll de Costa.

S’estima que aquests treballs costaran gairebé 100.000 euros.

Obres

Les obres a realitzar són, essencialment, la connexió als mòduls de control existents amb la nova senyalització. Dins d'aquestes actuacions s’aprofitaran, sempre que sigui possible, les canalitzacions existents. Així mateix, serà necessària la construcció de petites fonamentacions per a la col·locació dels pals on aniran els senyals lumínic-acústiques amb tecnologia LED. En total, un cop s’iniciï l’obra, s’espera que tingui una duració de 4 mesos.

Reforçar l’aposta per la seguretat

Amb aquesta intervenció, el Port de Tarragona “reforça la seva aposta per la seguretat en l'entorn Port-Ciutat amb una nova iniciativa centrada en la millora de les condicions per als vianants que vulguin gaudir del Moll de Costa, el Moll de la Cultura, el KM0, un espai icònic per a la pràctica de l’esport o la platja del Miracle i el Passeig Marítim Rafael Casanova”.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: