Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prop de 60 institucions i agents econòmics i socials del Camp de Tarragona demanen la connexió ferroviària amb Lió

La iniciativa de la Cambra de Tarragona vol potenciar el sector turístic i ajudar a desestacionalitzar la temporada

La presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé, al seu despatx La presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé, al seu despatx CAMBRA DE TARRAGONA
Mobilitat ACN
Dimarts, 20 Febrer 2024 20:27

Prop de 60 institucions, empreses, agents econòmics i socials del Camp de Tarragona demanen que es connecti l'Estació del Camp amb la ciutat francesa de Lió. La Cambra de Comerç de Tarragona, que impulsa la iniciativa, reclama a Renfe que ampliï la línia Barcelona-Lió i Marsella que la companyia opera en solitari des de l'estiu passat.

Amb més de 2,5 milions de visitants francesos l'any 2023, des de l'ens tarragoní indiquen que aquesta connexió servirà per potenciar el sector turístic i contribuir a la desestacionalització de la temporada. "Aquest altíssim suport a la petició posa de manifest l'interès del territori pel mercat francès i el seu potencial de creixement", ha afirmat la presidenta de la Cambra, Laura Roigé.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: